torstai 5. syyskuuta 2013

Voi noita miehiä

Lompakon pitäminen farkkujen takataskussa.
 Miksi miesten on pidettävä siellä, kun etutaskuissa tai takin povarissa on ihan riittävästi tilaa? Näyttää ihan kiitettävän typerältä, kun lompakko tunkeutuu takapuolesta ja huutaa näpistäjät paikalle. Ihan kuin toinen pakara olisi paljon isompi. En ymmärrä myöskään sellaisia bokserinvilautusfarkkuja, jotka roikkuu liian alhaalla ja taskut on järjettömän kokoiset. Yhtä ällöttävää on sekin, kun jotkut jättävät tiukat farkut vetämättä ylös asti, sitten laittavat vyön siihen takapuolen kohdalle niin että bokserit ja persuksen yläosa tursuaa ulos! Mitä ihmettä!

Miksi?

Pitääkö jättää voileivän teon jälkeen leivänmurut, veitsi ja juustohöylä keskelle keittiönpöytää ja loput leivänmurut olohuoneen pöydälle? Olisiko vaikea korjata pois? Pitääkö aina tuijottaa suu auki tv:tä, kun vaimo yrittää jotain kertoa tai kysyä....ja ehkä vartin päästä kysyä: Hä?

Pirjo Pippuri

Röyhtäily, piereskely, kuorsaaminen, mököttäminen, örähtely, hienhaju, huonosti pukeutuminen, leventely, liioitteleminen, valehteleminen ym.

Vaihdoin koiraan

Miksi pitää juoda kaljaa, kun katsoo urheilua?

marina

Monilla miehillä tuntuu olevan pakkomielle säilyttää tyhjiä hammastahnatuubeja kaapissa ties miten pitkään ja ihan pientä tippaa suuvettä, vaikka uudet on jo ostettu. Kun tästä kysyy, saa vastaukseksi: "Kyllä niistä vielä jotain tulee." Silti sitä aletaan jo käyttämään uutta hammastahnaa. Toinen piirre on, että valitetaan aina kuinka sotkuista asunnossa onkaan, mutta tikkuakaan ei panna ristiin tilanteen muuttamiseksi.

Piika

Miksi ihmeessä mies jättää tyhjän wc-paperihylsyn aina wc:n lattialle, vaikka roskis on aivan wc-pöntön vieressä? Ihan sama, onko hylsy wc:stä alashuuhdottavaa mallia vai perinteinen, aina se löytyy vessan lattialta.

Marsu

Lääkäriin ei mennä millään! Vaikka käsi olisi tunnoton ja jalalla ei voi astua, niin viimeiseen asti kituutellaan ja kärvistellään kotona! Miehet eivät toki heittäydy yhtä helposti marttyyriksi ja valita kivusta, mutta aina pitää olla "ei tässä mitään lääkäriä tarvita"-asenteella!

K.I

Mieheni jättää lähes poikkeuksetta likaiset astiansa tiskipöydälle tai -altaaseen, vaikka vieressä on astianpesukone. Kuukausien väännön jälkeen sain hänet ymmärtämään, ettei astioita voi jättää olohuoneeseen, koska koiramme voi mennä nuolemaan niitä. Nyt koitan takoa hänen päähän, että samalla vaivalla hän voi laittaa tiskit suoraan koneeseen.

Maria, 31

Ainoastaan se, että miksi miehelle oma auto on niin tärkeä, että sitä pitää pitää kuin kukkaa kämmenellä?

yksi vaan

Miehet ovat yksinkertaisia! Miehet eivät ymmärrä sanatonta viestintää ollenkaan, eivätkä miehet ymmärrä hienovaraisia vihjauksia lainkaan. Niille on kaikki kerrottava lyhyillä suomenkielen lauseilla ja mahdollisimman suoraan. Miehiltä puuttuu varmasti kokonaan joku kyky ymmärtää viestejä.

Iita-mummo

Minkä takia mies ei koskaan sano suoraan mielipidettään? Joko se täytyy "hohtimilla kiskoa suusta" tai kuulee sen myöhemmin, kun tilanne ei enää ole korjattavissa.

tytteli

Miksi miehille lähteminen on niin helppoa? Takki vaan niskaan, kengät jalkaan ja herra Huoleton on valmis. Kaikki muu jää naisen huoleksi ja annas olla jos jotakin unohtuu matkasta, niin se on tietysti naisen vika.

Ison kassin kantaja

En ymmärrä, mitä miehet näkevät NHL-konsolipelissä, eli tutummin "änärissä". Se on jääkiekkoa ok, mutta jos koko päivän jaksaa pelata sitä yksinkertaisen tylsää peliä, jossa ei ole mitään juonta ja se peli ei edes etene mihinkään suuntaan. Ja joka vuosi ilmestyy uusi sama peli, ja taas ollaan koukussa. Miehet eivät erota pelimaalimaa ja todellisuutta.

Meil ei katota salkkareita

Miehelläni on ärsyttävä tapa pyyhkiä suunsa paitaansa tai ylipäätään likaiset kädet paitaansa. Paidasta löytyy ruokalistaa ja vähän kaikenlaista listaa.

applepie

Olen kiinnittänyt huomiota, että miehillä on tapa pitää televisiota auki riippumatta siitä, katsovatko he sitä vai eivät. Jos itse haluaisin kuunnella musiikkia, se ei käy, koska hetken päästä radion kanssa kilpaa pauhaa televisio. Ja kaukosäädin on jostain syystä automaattisesti miesten omaisuutta, miksi?

Miehiin kyllästynyt

Miehillä jatkuva sukupuolielimistä kiinni pitäminen. Käsi housuissa aina, oli sitten kyse television katselemisesta sohvalla tai nukkumisesta yms. Kai miehet pelkäävät, että ilman jatkuvaa huolenpitoa ne "hevoset" todella karkaavat!

käsi kalsareissa

Miksi miehet pissaa vessanlaidoille eikä pyyhi niitä pois vaikka vessapaperia on vieressä? Piereskelyä ja nenän kaivuuta kaupoissa tai kadulla en oikein ymmärrä. Tai sitä, että hien päälle ruiskataan kamalaa axea ja haju on kamalaakin kamalampaa.

Kikka

Miksi asunnossa täytyy olla yksi tai useampi laatikko/kaappi miehen työkaluille ym. romulle, jotka voisi säilyttää esim. varastossa tai autotallin hyllyllä? Miksi miehet jättävät käytetyt vaatteensa ja tavaransa lojumaan ympäri taloa? Onko lompakkoa ihan pakko pitää takataskussa? Miksi miehet luulevat olevansa liikenteessä parempia kuskeja kuin naiset? Onko miesten aivan pakko olla omasta mielestään joka asiassa oikeassa ja vielä väittää, vaikka tietäisikin olevansa väärässä. Mikseivät useimmat miehet välitä ulkonäöstään eivätkä kroppansa hajuista edes kumppaninsa tai ympäristönsä hyväksi?

Ei kommentteja: