lauantai 19. helmikuuta 2011

Naiset yli 40NAISET YLI 40 

 SIINA SE ON, TOTUUS ja vielä miehen suusta! (ps. te vielä alle 40 v., tulette perässä)


Andy Rooney sanoo: 'Kun ikää tulee lisää, arvostan eniten yli nelikymppisiä naisia'. Tässä vain pari syytä miksi (tämä on siis MIEHEN näkökulma nelikymppisistä naisista):

 Yli nelikymppinen nainen ei ikinä herätä sinua yöllä kysyäkseen 'mitä mietit?', sillä häntä ei todellakaan  kiinnosta mitä mietit.. Jos yli nelikymppinen nainen ei halua katsoa matsia, hän ei istu  perseellään valittamassa siitä. Hän tekee jotain, mitä haluaa tehdä.  Ja se on yleensä jotain paljon kiinnostavampaa.
 Nelikymppinen nainen tuntee itsensä tarpeeksi hyvin ollakseen varma  siitä, kuka hän on, mitä hän haluaa ja keneltä sen haluaa. nelikymppiset naiset vähät välittävät siitä, mitä sinä mahdat ajatella siitä, mitä he tekevät.
 

Yli nelikymppiset naiset ovat arvokkaita. He harvoin aloittavat huutotappelua kanssasi oopperassa tai ravintolassa. Tietenkin, jos  aihetta on, he eivät epäröi ampua sinua, jos heillä vain olisi mahdollisuus selvitä siitä seuraamuksitta.


 Naiset eivät kitsastele kiitoksissaan, jopa ansaitsemattomissa sellaisissa. He tietävät  millaista on olla aliarvostettu.Yli nelikymppisellä naisella on pokkaa esitellä sinut  ystävättärilleen. nuorempi nainen, jolla on mies, usein jättää parhaan ; ystävänsäkin huomiotta, koska ei luota mieheensä muiden naisten seurassa.


Yli nelikymppistä naista ei voisi vähempää kiinnostaa, jos olet  ihastunut hänen ystäväänsä, koska hän tietää, etteivät hänen ystävänsä  petä häntä. Naisista tulee selvännäkijöitä, kun he ikääntyvät. Sinun ei koskaan tarvitse tunnustaa syntejäsi yli nelikymppiselle naiselle. He tietävät  ne jo.


Yli nelikymppiset naiset ovat suorasukaisia ja rehellisiä. He kyllä  kertovat suoraan, että olet nuija, jos käyttäydyt kuin nuija. Sinun ei  koskaan tarvitse miettiä, mitä mieltä he sinusta ovat.


Kyllä, me ylistämme yli nelikymppisiä naisia hyvin monista syistä. Valitettavasti se ei ole molemminpuolista. Jokaista tyrmäävää, fiksua, pärjäävää, seksikästä yli nelikymppistä naista kohti on kalju,  pönäkkä, epäsiisti muinaisjäännemiekkonen verkkaripöksyissään  tekemässä itsestään idioottia jonkun parikymppisen tarjoilijattaren  kanssa... Ei kommentteja: